torstai 27. marraskuuta 2014

Matka Santiago de Compostelaan: Päivä 29 Portomarin - Palas de Rei

Nukuin yön aika levottomasti. Aamulla taas liikkeelle banaanin voimin. Aamu oli sumuinen. Puolen matkaa oli ylämäkeä loivempaa ja jyrkemäpää. Gonzarissa pysähdyin ja söin munakasleivän. Törmäsin taas ranskalaiseen vanhaan pariinkin.
Kulkeminen tuntui jotenkin takkuiselta. Hospitalissa poikkesin juomaan ja hakemaan vesipullon. Ligonden tietämillä istuskelin hetken taukopaikalla. Jostain syystä päivä tuntui tosi raskaalta.
 Nuorisojoukot olivat taas liikkeessä. Iloisesti pulisten he painoivat taas ohitseni. Toki nyt alkoi joukoissa olla jo hajaannusta ja selviä väsymisen merkkejä. Eirexessä menin Casa Mariluxiin ja koska olin niin väsynyt päätin syödä lounaaksi salaatin. Se selvästi paransi oloa. Päätelmäni oli, että yksinkertaisesti syön ja juon liian vähän. Onhan päivän kulutus melkoinen.
Muutamien taukojen jälkeen selvisin Palas de Reihin. Ilma oli suorastaan helteinen. Löysin keskustasta kivan albergue San Marcosin ja päätin jäädä sinne, kun siellä näytti olevan myös Christina ja muitakin tuttuja. Pienen levon jälkeen lähdin kiertelemään kylille ja kävin ruokakaupassa. Palasin alberguelle laittamaan voileipä illallista ja loppujen lopuksi päädyimme Christinan kanssa viettämään mukavaa illallishetkeä yhdessä. Raskas päivä sai mukavan päätöksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti