torstai 16. tammikuuta 2014

Ihanat aamut

Olen aina ollut enemmän aamu- kuin iltaihminen. Etenkin näin vapaalla aamut ovat mitä ihanimpia, kun voi kaikessa rauhassa käynnistellä itseään. Työaamuina ennen kuutta herääminen ei tehnyt kipeää, mutta nyt kun aamulla saa herätä omaan tahtiinsa niin harvemmin olen ennen kahdeksaa ylhäällä. Sitten sitä voikin kaikessa rauhassa joogailla ja lueskella facebookista kavereiden viime kuulumiset.

Usein aamupalakin venähtää sinne lähemmäs kymmentä. No niin siirtyvät sitten kaikki muutkin syömiset, etenkin jos aamupalana sattuu olemaan oikein tukeva munakas. Toki tömäkkä smoothiekin pitää nälän aika pitkään. Olen nyt tehnyt erilaisia smoothie kokeiluita. Ihan hyvältähän ne maistuvat. Vähän happamia, marjavarastoistani johtuen, mutta hyviä. Punainen viinimarja antaa esim. hyvinkin tuitsakan lähdön aamuun.

Aamulenkin kun vielä saisi lisättyä näihin aamurutiineihin niin hyvä olisi. Ehkä sekin tässä vielä mukaan tulee, kun aamut valaistuvat ja lämpenevät. Tai sitten voi käydä tekemässä aamuisia valokuvausreissuja. Tässä kuva yhdeltä aamupäivältä ennen joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti