tiistai 21. tammikuuta 2014

Elämää ilman suunnitelmia

Yhtenä haaveenani on viettää vuorotteluvapaatani ilman isompia suunnitelmia. Toki väkisinkin niitä on ja tulee, mutta esimerkiksi tänään on kalenterissani ihana päivä ilman yhtään merkintää. Sitä sai aamulla heräillä omia aikojaan, kun kissat hurisivat kainalossa ja huomatessaan minun heränneen alkoi puskeminen ja kilpailu kumpi pääsee lähemmäs. Sitten kumpikin asettautui pötköttämään vatsani päälle, ei vielä ole aika nousta.

Eilisessä jumpassa taisin hiukan niksauttaa selkääni ja aamulla sain vihdoinkin otettua käyttöön kuulemani kikan. Kaksi tennispalloa sukkaan ja sillä sitten lattialla rullailemaan selkää. Kipukoukkukin pääsi taas käyttöön. Ei taitanut nikamalukko aueta, mutta lähtipä veri kiertämään selässä. Siihen vielä muutama joogaliike päälle niin hyvin lähti taas päivä käyntiin.

Maisemia kotiovelta viimetalvena

Nykyisiin aamurutiineihini on jotenkin myös iskostunut facebookin tsekkaus ja farmini hoito ennen aamupalaa. Siinä hurahtaa helposti hetki jos toinenkin. Aamupalaksi tänään surahti taas smoothie ja kupillinen Mate teetä. Ai kun lämmin tee tuntuikin ihanalta tähän kylmään aamuun. Samalla Veera-kissan kanssa kurkittiin ikkunasta keltasirkkuja ja varpusia, jotka olivat omalla aamiaisellaan. Hiiru taas oli meidän porukan ainoa, joka lähti nauttimaan heti aamutuimaan pirteästä pakkassäästä. Kävin minäkin hakemassa lehden, mutta kädethän siinä meinasivat jäätyä. Etenkin, kun postilaatikon lukkokin vähän kapinoitsi pakkasia vastaan, eikä meinannut aueta.

Nyt pyykkikone pyörii jo toista kierrostaa. Olen lukenut useampia blogeja ja etenkin herkistynyt ystäväni ihanista blogikirjoitusista hänen Vankikarkuri-blogissaan. Arvostan äärettömästi ihmisten mielikuvitusta ja taitoa kirjoittaa.

Päivä on vasta puolessa, mitä kaikkea ihanaa tähän päivään mahtaakaan kuulua. Sitä on kuin löytöretkeilijä elämän viidakossa. Ehkä otan kamerani ja lähden lenkille. Jossain vaiheessa saatan aloittaa uudet sukat, tällä kertaa varmaan siskoni miehelle. Odottamassa on myös monta hyvää kirjaa ja lehteä. Mitä teenkin, niin nautin hetkestä ja teen mikä juuri siinä hetkessä hyvältä tuntuu.

What a wondeful world

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti