lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevät


Tässä kevään hehkutuksessa taitaa mennä tänä vuonna useampi kuukausi. Tänään hain kotiin pari kimppua tulppaaneita ja sain vielä yhden lisäkimpun, kun minulla kävi vieraita. Tulppaanit ovat vaan niin ihania. En malta odottaa, että oman kukkamaani tulppaanit alkavat kukoistamaan. Ne ovat kyllä kipeästi uusimisen tarpeessa. Pari vuotta sitten ne olivat parhaimmillaan ja väriloisto oli mitä upein.


Keväinen kattaus


Tänään paistoi aurinko ja se oli niin upeaa ja lämmittävää, että meinasi henki salpautua. Odotan ensimmäistä auringonpaisteista aamua, että pääsen ulos rappusille nautiskelemaan aamiaisesta. Tänään ulkoileminen jäi luvattoman vähiin, kun kokkailin vierailleni. Smetanalohta, perunamuusia ja salaattia. Yksinkertaista, mutta hyvää. Toivottavasti vieraanikin tykkäsivät.
Kokkaillessani ehdin ihailla syntymäpäivälahjakseni saamaani ikkunaa. Siinä on elämän ohjetta kerrakseen. Noita kaikkia ohjeita pyrin parhaani mukaan noudattamaan.

Ja multaankin ehdin tänään sormeni upottamaan. Jonkin aikaa sitten kirjoittelin mahtavatko pelakuuni lainkaan selviytyä kesään. Tällaisia reppanoita ne vielä ovat. Kesällä nähdään onnistuinko elvyttämään ne. Ensi viikolla taidan jo mennä hiukan pihalle rapsuttelemaan. Ainakin kuivat lehdet pois. Ruusupuskatkin pitäisi leikata. Voi kevään ihanuus.Tervetuloa Neiti Kevät!

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Neiti Kevät
 

1 kommentti:

  1. Tulppaanit ja Neiti Kevät ♥ Ihanaa heräämisen aikaa talven pimeyden ja kylmyyden jälkeen!

    VastaaPoista