perjantai 14. maaliskuuta 2014

Huikeeta

Kuinka pieni ihminen voikaan olla kiitollinen kaikista huikeista tilaisuuksista ja upeista ihmisistä, joihin matkan varrella törmää. Jokainen kerta on todella opettavainen ja kaiken kaikkiaan uskomaton kokemus. Tällä viikolla minua on siunattu jo kahdella tällaisella tilaisuudella ja tiedän, että edessä on vielä kaksi päivää huikeaa "tykitystä".

Eilen sain mahdollisuuden osallistua Paula Heinosen luennolle. Niin hän on juuri se nainen joka puhuu terveyden tukipilareista ja paljon muusta. Asia oli paljolti itselle tuttua, mutta aivan loistavaa kertausta ja uskon vahvistusta. Suurimman vaikutuksen teki Paula varmasti esiintyjänä. Aivan loistava. Olisin voinut kuunnella ja katsella häntä vaikka kuinka kauan. Asiaa ja huumoria sopivassa suhteessa ja huumorin avulla hän painotti hyvin monia asioita ja sai ne taatusti jäämään mieleen. Ennen kaikkea se tyyli, millä hän otti yleisönsä täydessä Promenadi-salissa oli uskomaton. Uskon, että hän sai muidenkin kuin minun jakamattoman huomion koko kolmen tunnin ajaksi ja uskon myös että suurin osa väestä minun lisäkseni sai pitkästä aikaa niin makeat naurut, että vesi lensi silmistä. Häntä kun pääsisi mallittamaan. Pitäisikö nyt olla varovainen, mitä toivoo :-).

Sitten tänään se alkoi kauan odotettu NLP Master Practitioner. Ensinnäkin olin ihan tajuttoman onnellinen kun tajusin, että moni meidän Practitionerin osallistujista osallistuu myös tähän kurssiin ja tietysti saimme pitää myös oman Marjukkamme. Huomasin kuinka iso ikävä heitä oli tullut tässä muutaman kuukauden aikana. Etenkään kun en ole päässyt käymään meidän yhteisessä kerhossammekaan. Jotenkin se suhde joka muodostui Präkkärin aikana on todella vahva. Ihania ihmisiä.

Koulutuksen alku täytti kaikki odotukseni ja hiukan enemmänkin. Uudet ope, apuopet ja oppilaat täydensivät mahtavasti ns. vanhan ryhmän. Tästä tulee siis niin siisti puolivuotinen. Jo nyt ekan päivän, monien keskustelujen ja parin harkan jälkeen tuntuu siltä, että elämän suunta sen kun selkenee. Tää vaan toimii niin hyvin. Eikä vasta pyöritely kuin hiukan NLP:n taustaoletuksia ja oppimista. Ajomatkan Turusta kotiin ehdin kelailemaan kaikenlaista mielenkiintoista. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Se lisääntyy mihin huomio kohdistuu.

Onnellisena tämä Aikaansaava Kati ("Intiaaninimeni") lähtee nyt selailemaan upouutta koulutusmappiaan ja jatkaa unelmointia upeasta tulevaisuudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti