lauantai 15. maaliskuuta 2014

Maailma on rajaton - unelmoi isosti

Tänään oli juuri niin päräyttävä NLP-päivä kuin odotinkin tai oikeastaan vielä enemmän. Minun oli pakko kotiin tullessani tulla suoraan koneelle kirjoittamaan tätä blogia, jotta saisin nämä fiilikset kirjalliseen muotoon. Kun asiat alkavat napsahdella kohdalleen, niin olo on kuin rakastuneella ja sellainen olo minulla on ollut tänään. Minulle ainakin luotiin tänään ilmapiiri, jossa ihmeet ovat mahdollisia ja uskon niihin täysin.

Mitä tänään siis tapahtui? Kaikki alkoi jo eilen tai oikeastaan jo kauan sitten. Se olo kun olet varma, että olet oikealla polulla. Välillä nousee epäilyksen siemen, mutta sitten taas saat vahvistusta ja tunnet olevasi aidosti innostunut. Näin minulla on käynyt NLP:n suhteen. No eilen jo päästessäni juttelemaan niin NLP-kokeiluistani kuin kaikesta muustakin vahvistui tunne, että olen oikealla polulla. Mukaan liittyi pieniä merkkejä, jonkun lausahduksia, valkoinen höyhen Aikaansaava Kati teipissäni, outoja yhteensattumuksia. Voisiko sanoa, että pieniä ihmeitä.

Pisteenä i:n päälle tuli vielä harjoitus asettaa tavoitteet tälle masterille ja lupa unelmoida isosti, koska kaikki on mahdollista. Sieltä ne sitten alkoivat pulpahdella unelmat toisensa perään. Kaikki upeita asioita ja yhtäkkiä huomasin, että ne kaikki linkittyvät jotenkin yhteen ja loppujen lopuksi kiteytyvät yhteen lauseeseen. Siinä se oli tämän hetkinen tavoitteeni "Tuoda itselle ja muille iloa ja valoa." Oho sehän on tuolla jossain muodossa jo tämän blogin esittelyssänikin, mutta nyt se sai myös konkretiaa ympärilleen muiden siihen liitännäisten tavoitteiden muodossa. Olo oli kuin David Eddingsin kirjoissa, kun maailmankaikkeuden etenemisen taitoskohdassa päätös tehdään oikein; kellot soivat, tähdet satavat ja energia tuntuu kaikkialla. No siis eihän näin konkreettisesti tapahtunut, mutta olo oli sellainen. Käsivarressa oli karvat pystyssä ja tippa tuppasi silmään. Kotimatkalla ajatus vielä jatko jalostui ja sai lihaa luidensa ylle. Näillä unelmilla muutetaan nykyistä yritysmaailmaa paremmaksi ja työskentelyllä lasten ja nuorten kanssa muutetaan koko maailma. Isoja unelmia? Juu, mutta kaikkihan on mahdollista.

Rakkaat ihmiset unelmoikaa. Unelmoikaa isosti. Kaikki on mahdollista, kunhan takana on sydän ja hyvä tahto niin itseä kuin toisiakin kohtaan. Jos unelma ei kuulu polkuusi, maailmankaikkeus ohjaa sinut kyllä oikealle polulle. Sisäinen minäsi tietää, mikä on parasta.

Tässä yksi voimabiiseistäni, joka mielestäni sopii teemaan.
Mariska: Rajaton


2 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus! Kiitos. Olet ihana ♥

    VastaaPoista
  2. Ja meidän keskusteluihin pohjaten Sari täytyy myös muistaa unelmoida pienesti <3

    VastaaPoista