maanantai 10. maaliskuuta 2014

Flow

Tänään energiabuustissani näin viikon aluksi tajusin, että oli lauantaina kahteen otteeseen niin sanotussa flow-tilassa. Lauantai meni koko päivän todellista matalalentoa ja silloin en ehtinyt asiaa miettimään. Sunnuntai meni taas lauantain jäljiltä todella rennoissa merkeissä. Niin mitä sitten lauantaina tapahtui.

Pidin lauantaina ihka ensimmäisen NLP-tilaisuuteni. Mikä sille nyt olisi oikea nimi vaikea sanoa, mutta kerroin siis ihmisille hiukan NLP:stä ja kokeilin heidän kanssaan käytännössä kuinka NLP toimii. Uskomaton pari tuntinen. Ennen tilaisuutta hiukan jännitti, mutta sitten se tapahtui. Kaikki vaan sujui niin kuin pitikin tai en oikein tiedä mitä puhuin ja miten sujui, mutta kaikki tuli kuin itsestään. Ihmiset ainakin vaikuttivat tyytyväisiltä lähtiessään. Olen saman kokenut ennenkin kouluttaessani, mutta nyt kuitenkin aihe oli uusi ja erilainen kuin aiemmin. Olo oli kuin olisi ollut jossain tuolla pilvissä. Tippakin meinasi välillä pukata linssiin, kun oli jotenkin vaan niin liikuttunut siitä, että näin monet ihmiset halusivat kuulla, mitä minulla on kerrottavaa ja halusivat kehittää itseään. Joillakin oli selkeä määränpää ja jotkut paikalla uteliaisuudesta. Huikeaa. Ja mitä kaikkia ihania oivalluksia ihmisiltä tulikaan. Oppimista oli kaikkiin suuntiin. Näyttää siltä, että tämän tyyppisillä tilaisuuksilla on tilausta ja tulevaisuudessa tulen näitä pitämään lisää. Tällä kertaa puhuttiin perusasiaa, mutta seuraavaksi pureudutaan jo tarkemmin johonkin aihealueeseen. Jänskää ja opin samalla itsekin ihan hirveästi.

Elämä on kuin virta. Se kulkee omaa reittiään, joskus hitaammin joskus nopeammin.
Juuri niin kuin sillä hetkellä on tarkoitettu.
Lauantai-iltana olin pitkästä aikaan "ulkoiluttamassa" itseäni ja katsomassa Kulttuurikulmassa Maarit Lehtosta, Julle Kalliota & Selim P:tä. Upeaa musaa ja meno oli huikea. Niin siellä se sitten taas iski flow. Rakastan tanssimista ja teen sitä aivan liian harvoin. Mikään sosiaalinen tanssija en ole, koska tanssiessani olen niin omissa maailmoissani ja sisällä musiikissa. Kroppa tietää mitä tehdä ja taas kerran kaikki vaan virtaa ja menee niin kuin sillä hetkellä kaikkein parasta on. On se niin hienoa tuo tanssiminen.

Molemmissa tapauksissa tärkeäksi elementiksi nousee luottamus. Luottamus siihen, että osaa ja pystyy ja että kaikki tarpeellinen nousee esiin, oli se sitten sanoina tai liikkeinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti