tiistai 9. syyskuuta 2014

Yhtä juhlaa

Päässä pyörinyt viime päivinä parikin blogin aihetta, mutta nyt tuntuu kuitenkin hyvältä kirjottaa jonkinlainen koonnos päässä pyörivistä asioista. Kaikki kuitenkin linkittyy kaikkeen. Viime ajat on ollut yhtä juhlaa ja se on hyvin vienyt ajatukset pois tulevasta matkasta Santiago de Compostelaan ja matkajännityksestä. Ensin juhlittiin ystäväni pojan rippiäisiä ja samalla vietin siskoni kanssa laatuaikaa Helsingissä. 
 
Helsingissä ensimmäinen ilta suosi säiden puolesta. Saimme nautiskella sekä Senaatintorin ympäristöstä kuin Kaivopuistostakin. Seuraavan päivän suunnitelmissa oli Suomenlinna, mutta sadepäivä hiukan sekoitti suunnitelmiamme. No Helsingin kaupunginmuseo ja kauppahallit tuli kierrettyä ja Helsinkipyörässä istuskellessamme totesimme sateen tauonneen ja lähdimme vauhdilla Suomenlinnaan. Siellä sitten nautiskeltiin hyvästä ruuasta ja hienoista maisemista. Viiminen päivä olikin silkkaa shoppailua.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viime viikonloppuna sain lauantaina nautiskella NLP-opinnoista ja illalla hurautin serkkuni luo. Sunnuntaina oli ihanan kummityttöni ristiäiset. Kaunis tyttö sai kauniin nimen. Juhlat olivat ihanan lämminhenkiset. Näin teknisenä aikana toinen kummi oli paikalla Skypen välityksellä Sveitsistä käsin.
 
Ensi viikonloppuna juhlistetaan siskoni syntymäpäivää isolla porukalla. Sen jälkeen alkaakin lähtölaskenta ja lähden viikonloppuna NLP-koulutuksen kautta kohti Espanjaa ja pyhiinvaellusta Santiago de Compostelaan. Vielä pitäisi reppu pakata ja koeajaa Jämillä, mutta näistä valmisteluista ja lähdön fiiliksistä varmaan lisää ensi viikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti