perjantai 12. syyskuuta 2014

Matka Santiago de Compostelaan: Etukäteis fiilistelyä

Viikon päästä, jos luoja suo, olen Turussa NLP-koulutuksessa. Mukanani reppu johon on pakattu valmiiksi tarvitsemani tavarat pyhiinvaellukselleni Santiago de Compostelaan. Edessä noin 770 kilometriä kävelyä ja noin 33 päivää maailmalla. Olen valmistellut tätä reissua vuoden alusta lähtien. Henkisesti jo paljon kauemmin. Vuorotteluvapaa toi mahdollisuuden tähänkin itsensä haastamiseen.

Alkuperäinen suunnitelmani oli lähteä matkaan keväällä, mutta kroppa oli erimieltä ja matka siirtyi syksyyn. Hyvä niin. Nyt on takana Karhunkierros ja Haltin vaelluskilometrit ja hiukan lisävarmuutta matkan tekoon. Liiemmälti en ole silti matkaa varten treenaillut, mutta nyt on myöhäistä katua. Muut varusteet reppua lukuunottamatta on testattu aiemmilla reissuilla. Repun tuntumaa ja vaelluskenkien tasaisella (lue ei kivikossa) kävelyominaisuuksia on tarkoitus lähteä testaamaan vielä maanantaina Jämille.

Reppu on miltei pakattu. Bloggailen lähempänä lähtöä, mitä kaikkea mukaan lähtee. Lentoliput on varattu ja yöpaikka Bayonnesta. Lennän siis Helsingistä Pariisiin ja sieltä junalla Bayonneen ja aamujunalla Saint Jean Pied de Portiin. Ehkä tällä hetkellä eniten jännittää tuo matka tuonne Saint Jean Pied de Portiin saakka. Varsinaisesta kävelystä minulla on valmiiksi jo hyvät fiilikset.

Olen oppaani lukenut ja ainoa mikä on jäänyt heikolle valmistautumiselle on Espanjan kielen opinnot. Oppikirja on kyllä ahkerasti ollut pöydällä ja matkassa, mutta sitä ei ole monesti aukaistu. Luotan kuitenkin, että parjään, vaikka sitten sanakirjaa apuna käyttäen. Kuulette sitten matkan jälkeen kuinka kävi.

Innolla siis odotan matkaan lähtöä. Päässä soi Haloo Helsinki!: Maailman toisella puolen

2 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa. Nauti joka hetkestä ja ime itseesi paljon kaikesta. ♡
    -Johanna-

    VastaaPoista
  2. Vau, oikein hyvää ja rentouttavaa, ajatukset virittävää reissua, olen ihan vihreä kateudesta, mutta ehkä minäkin joskus. T Sari räpsööstä

    VastaaPoista