keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

NLPU 2015

Täällä sitä ollaan Kaliforniassa. Aurinko paistaa ja meneillään ensimmäinen ja ainoa vapaapäivä. Olen siis NLPU:ssa kouluttaja ja konsultointi koulutuksessa. Vuosi sitten en olisi uskonut, että jahkaantuisin tänne, mutta täällä ollaan. Takana on kuusi päivää opiskelua.

Ensimmäiset päivät ovat menneet tutustuessa tähän ihanaan monikulttuuriseen opiskelijajoukkoon. Meitä taitaa olla paristakymmenestä eri maasta ympäri maailmaa. Englannin käyttäminen tietysti vie osan energiasta. Nyt tosin olen jo alkanut puhua itseksenikin englanniksi. Ja välillä pääsee puhumaan suomeksikin, kun meitä on täällä kolme suomalaista.

Itse opiskelu on ollut intensiivistä. Aloittelemme aamulla puoli yhdeksän aikaan ja eilenkin palauduin huoneeseen ilta kymmeneltä. Toki ruokatauot ovat puolitoista tuntisia. Ja eilenkin "teoria" tuntien välillä oli 5 Rhythms tanssia ja illalla rummutusta. Yhtenä iltana pääsimme shamaanimatkalle. Niin mielenkiintoista ja rikasta tämä koko kokonaisuus. Ja opettajat ovat tietysti oma lukunsa. On ihanaa seurata Robertin ja Judithin kouluttamista. Heillä kun on 40 vuoden kokemus NLP:stä ja he ovat itse kehittäneet niin monia juttuja. Ja vierailevat opettajat tuovat rikkautta koulutukseen erilaisilla tyyleillään.

Ja kaiken kruunaa tämä kaunis luonto ympärillämme. Jykevät punapuut tukevat opiskeluamme. Pesukarhut ja peurat piristävät päiväämme. Ja ruoka on loistavaa. Jokaiselle taatusti löytyy jotain. Pelkäsin jo että menettäisin tämä  vuoden mansikkakauden, mutta täällä niitä on yllinkyllin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti