maanantai 27. heinäkuuta 2015

Minulla on unelma

Minulla on unelma. Se ei ole vielä kristallin kirkas, mutta se kirkastuu päivä päivältä. Minun unelmassani ihmiset rakastavat ja kunnioittavat itseään ja toisia. Ja niin tekevät maailmasta paremman paikan. Unelmassani autan koulutuksella ja valmennuksilla ihmisiä löytämään sisäisen valonsa ja tuen heitä oman visionsa toteuttamisessa. 

Viimeinen viikko on ollut mielenkiintoinen, mutta samalla rankka. Olemme miettineet henkilökohtaista visiotamme ja missiotamme. Mikä meille itse kullekin on tärkeää ja kuinka lähdemme toteuttamaan sitä. Ja voin sanoa, että se on todella mielenkiintoista. Ja kuinka paljon omat näkökannat taas laajentuvat, kun kuulee toisten visioita ja missioita. Järjetön rikkaus tämä toisten kanssa keskustelu.

Ensimmäinen työhön liittyvä projektini muotoutuu kovaa vauhtia. Minulla oli ajatus siitä jo keväällä, mutta se saa nyt uuden muodon. Ideoita muista projekteista on jo jonkin verran. Luotan siihen, että kun saan pään auki niin asiat alkavat loksahdella kohdilleen ja uusia mahdollisuuksia/ ideoita ilmaantuu. Koskaan ei tiedä mihin kaikkeen ihanaan tie vie. Itse huomasin vihossani mindmapin vuodelta 2013 ja kuinkas ollakaan moni siinä oleva idea on edennyt merkittävästi.

Pitää unelmoida isosti, suunnitella realistisesti ja kyseenalaistaa sopivasti, niin ihmeitä tapahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti