sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesä

Hupsis, niin se on vaan heinäkuu melkein mennyt ja edellisestä blogikirjoituksestakin on jo vierähtänyt yli kuukausi aikaa. No syy löytyy helpostikin, kun selailen kuviani. Touhua on riittänyt monenlaista ja säätkin ovat suosineet. Nyt olen kropan pyynnostä viettänyt pari päivää likimain kotosalla ja ihan hyvähän se on ollut. Olen ehtinyt tekemään syksyn matkasuunnitelmia ja hiukan taas harjoittelemaan NLP:täkin.

Mitä kaikkea ihanaa olen sitten juhannuksen jälkeen tehnyt. Ihan hengästytti kun selailin tuossa kuvakansioitani. Olen käynyt huvipuistossa ja vesipuistossa, olen pyöräilyttänyt ihania naisia Tour de Räpsöössä, olen viettänyt aikaani Reposaaressa niin valokuvaillen, uiden, piknikillä kuin paljon muutakin, olen saanut nauttia ystävien kanssa mökkielämästä sekä Eurassa että Ikaalisissa, olen ollut MuuMaassa, olen ollut katsomassa avoimia pihoja ja konsertteja, olen kätköillyt ja viettänyt aikaa kotikulmilla, olen veneillyt ja kahlannut Yyteristä Munakarille, olen halaillut hevosta ja rapsutellut kissanpentua, olen ihaillut lintuja poikasineen ja niin paljon muuta. Ennen kaikkea olen nauttinut rakkaiden ihmisten seurasta ja välillä olemisesta ihan vaan itsekseni.

Nyt tätä päivää vietän Pikku-Myyn sanoja mukaellen "Voisin tehdä mitä tahansa, enkä kumminkaan tee yhtään mitään. Voi miten hauskaa on tehdä ihan mitä haluaa."

Tykkimäen maailmanpyörä


Vesipuistossa oli hiukan viileää

Oman pihan ruusuja

Tour de Räpsöön alkua odotellessa

Orava Junnilassa

Kaiverruksia Valonheitinkallioilla

Kesä ja Lontoon ranta

Rentoa mökkielämää

MuuMaan possut

Reposaaren avoimet pihat ja pihajuhlat

Kätköilyä Ikaalisissa

Pori jazz

Hiiru ja äitienpäiväruusut

Kukkasia Kölhiksellä

Mun daalia

Matkalla Munakarille

Viri ja villi ilme

Lintu poikineen Kallossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti