perjantai 6. kesäkuuta 2014

Rinkan pakkaamisen lyhyt oppimäärä

Viime viikonloppuna rinkka pakattiin vaan yhdeksi yöksi, mutta nyt edessä on hiukan pidempi reissu. Tavaramäärä on silti melko vakio. Tosin tällä kertaa minulle tulee kannettavaksi teltta. Sisko saa sitten trangian kontolleen. Pakkailin äsken rinkkaani ja mietin mitä tarvin, mitä en ja miten pienellä sitä kuvittelisi tulevansa toimeen, mutta sohvalle kertynyt kasa vaikutti ihan järkyttävän isolta. Tässä siis rinkan pakkauksen kolme vaihetta kuvin.


Kaaos
Keräsin sohvalle kaiken tarpeellisen tai no joo matkan varrella huomasin, että kaikkea pientä puuttui. Koko ajatus noiden tavaroiden saamisesta mahtumaan rinkkaan tuntui melkein mahdottomalta. Nuo suloiset koristetyynyni eivät toki ole matkaan lähdössä.Järjestys


Sitten vaan tavarat kasoihin tarpeen mukaan. Yöpymisvermeet teltta, makuupussi yms.; ruokatarvikkeet trangia polttoaineineen mukaanlukien ja sitten tietysti vaatteet ja hygienia, jonka tarpeen arvioiminen on aina yhtä vaikeaa. Nyt on ensi viikolle luvattu ihan kohtalaista keliä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Onneksi tässä vuosien varrella on kertynyt ihan hyvä perusvarustus ja eilen löysin vielä Prismasta fleece väliasun puoleenhintaa. Siinä on hyvä oleilla illalla. Ensiapuvarusteita tietysti myös. Toivotaan ettei niitä tarvita. Puukkoni piilottanut johonkin, joten tällä reissulla sellainen on hankinta listalla. Joka tapauksessa hiukan isompi puukko on tarpeen.
Mahtui ne sittenkinKyllä ne sitten kaikki sain tuonne rinkkaan tungettua. Tosin poikkeuksellisen paljon jäi ulkopuolellekin. Pakattuani toki huomasin, että jääkaappikamat täytyy alkumatkasta vielä tunkea johonkin ja takki ja muut ylimääräiset vaatteet täytyy saada ilmojen lämmettyä sujautettua johonkin. Onneksi rinkka tyhjenee joka päivä sapuskoiden osalta. Tarkemman matkakertomuksen saatte sitten reilun viikon päästä.
Nyt nautiskelen hetken hellesäästä uudella aurinkotuolillani ja ihailen päivää paistattelevaa sudenkorentoa ja ensimmäistä kertaa kukkivaa pionia lintujen laulellessa ja pääskysten suhahdellessa ohi. On tämä elämä vaan ihanaa.

1 kommentti:

  1. Puukkoja kyllä löytyis täältä mut ko oot niin kaakana. Noinhan pakatessa aina käy pitää vain optimoida. Paluussa näkee kuinka paljon vähenmällä olis tullut toimeen niin ainakin mulle aina kävi ;) .

    VastaaPoista